Advarsel
Decoline

Gardinskinner Liftgardiner Panelsystemer Elektriske Gardinsystemer Plissegardiner Lamellsystemer Persienner

Ny Europesk Standard EN 13120:2014

 

Ny bestemmelser fra European Standard EN 13120:2014 "Innvendig solskjerming - Bruks og sikkerhetsforskrifter” sier følgende:

•Små barn kan bli kvalt i sløyfen på snorer, kjeder og bånd som betjener solskjermingen.

•De kan også vikle snoren rundt halsen

•For å forhindre dette, må snorene holdes unna rekkevidden til små barn og det skal monteres og brukes sikkerhetsutstyr for på denne måten redusere sannsynligheten for slike uhell

 

Kravene for nymontering av solskjerming skjerpes ytterlige fra mars 2014 etter noen alvorlige hendelser i en del Europeiske land de siste årene (blant annet Norge). Decoline Skandinavia AS ber alle norske barnehager å ta en vurdering av de eksisterende løsningene for å sørge for at Norge slipper flere slike ulykker i framtiden.

 

Som stor leverandør av innvendig solskjerm tilbyr vi både våre eksisterende kunder og alle andre barnehager og skoler en enkel og rimelig løsning. Denne løsningen kan brukes på eksisterende systemer og er tenkt som en midlertidig løsning for å sikre barna omgående. Den er enkelt å montere og vi kan leverere disse nå til kostpris som et kampanjetilbud. Første er gratis! bestill nå.

 

Elektriske systemer

Den beste og sikreste løsningen er rett og slett å bli kvitt alle snorer, gjennom f.eks. et elektrisk system. Dette kan gjøres enten ved ettermontering av et elektrisk system som tilleggs modul i eksisterende solskjermingsløsning eller tenke på en slik løsning ved nyanskaffelser. Vi har også solskjermingsløsninger med en 12 v. batteriløsning.

Vi tilbyr blant annet elektriske liftgardiner/solskjermingssystemer med vegg bryter eller fjernkontroll. Finn ut mer.

Decoline Skandinavia AS 333 911 00 post@decoline.no

© Decoline Skandinavia 2013 All Rights Reserved